Co myślicie na temat zwierzęcych wzorów w modzie?
Cytat z jolcia34 data Listopad 12, 2019, 11:49 amChodzi mi tutaj o popularną panterkę, wzór zebry, wzory skór węża?
Jakie są Wasze opinie na ten temat? Zakładacie takie ubrania? Z czym najlepiej to nosić, żeby nie przesadzić?
Chodzi mi tutaj o popularną panterkę, wzór zebry, wzory skór węża?
Jakie są Wasze opinie na ten temat? Zakładacie takie ubrania? Z czym najlepiej to nosić, żeby nie przesadzić?
Cytat z papryczka0 data Listopad 12, 2019, 11:52 amJak dla mnie fajne i ciekawe są te wzory. Panterka jeszcze jakiś czas temu była tandetą, ale widzę, że wraca na wybiegi i ulice. Trzeba mieć wyczucie. Myślę, że decydując się na takie wzory wystarczy do tego czarne lub białe tło i wtedy wygląda to dobrze 😉
Jak dla mnie fajne i ciekawe są te wzory. Panterka jeszcze jakiś czas temu była tandetą, ale widzę, że wraca na wybiegi i ulice. Trzeba mieć wyczucie. Myślę, że decydując się na takie wzory wystarczy do tego czarne lub białe tło i wtedy wygląda to dobrze 😉
Cytat z julkakulka data Listopad 13, 2019, 11:20 amZależy, o jakim elemencie garderoby mówimy. Jak to jest pasek, apaszka czy ewentualnie bluzka, to spoko. Buty czy płaszcz moim zdaniem odpadają.
Zależy, o jakim elemencie garderoby mówimy. Jak to jest pasek, apaszka czy ewentualnie bluzka, to spoko. Buty czy płaszcz moim zdaniem odpadają.
Cytat z szecia12 data Grudzień 11, 2019, 3:18 pmWszystko zależy od okazji. Uważam tak samo jak piszecie wyżej na jakąś imprezę na pewno tak, w inne miejsca raczej nie.
Wszystko zależy od okazji. Uważam tak samo jak piszecie wyżej na jakąś imprezę na pewno tak, w inne miejsca raczej nie.
Cytat z ramonesska data Grudzień 11, 2019, 3:28 pmJestem za, mi się jak najbardziej podobają, natomoast te takie panterki dawniejsze to... fuj!
Jestem za, mi się jak najbardziej podobają, natomoast te takie panterki dawniejsze to... fuj!
Cytat z zuzaZuza data Grudzień 30, 2019, 2:29 pmA mnie się podobają bardzo ale tylko te wężowe 🙂 Mam torebkę, buty oraz piękne body z golfem. Jeśli chodzi o panterkę to jakoś mnie nie przekonuje, ale kto co lubi
A mnie się podobają bardzo ale tylko te wężowe 🙂 Mam torebkę, buty oraz piękne body z golfem. Jeśli chodzi o panterkę to jakoś mnie nie przekonuje, ale kto co lubi
Cytat z kasareletka data Grudzień 30, 2019, 2:50 pmPanterka jest najczęściej spotykanym wzorem dlatego nie robi takiego wrażenia jak wzór skóry węża czy zebra.
Panterka jest najczęściej spotykanym wzorem dlatego nie robi takiego wrażenia jak wzór skóry węża czy zebra.